Blog

Op het blog van Clips voor Duurzaamheid lees je wat anderen bezighoudt en houden we je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom het project. Denk jij een leuk blog item voor ons te hebben? Mail dan naar info@holy.nl

'Fair Clip van de dag' tijdens Fairtrade Week

Zet Fairtrade producten op je boodschappenlijstje, en koop naast (h)eerlijke producten en boodschappen ook een betere wereld. Dit is de oproep van Stichting Max Havelaar tijdens de landelijke Fairtade Week die 27 oktober 2011 begint. Clips voor Duurzaamheid steunt deze actie en verspreidt een week lang de ‘Fair Clip van de dag’. Vind jij het ook leuk om elke dag een ‘Fair Clip’ te zien? Volg Clips voor Duurzaamheid dan via Twitter.

Kijk hieronder de ‘Fair Clip van vandaag’

Meer

Spring jij over op een duurzame levensstijl?

Spring jij over op... een duurzame (web)shop... een dag in de week geen vlees.. duurzaam vervoer.. het drinken van meer kraanwater? Door hierop over te springen leef je gemakkelijk duurzamer.

De ‘Ik spring over’ campagne van stichting Urgenda vraagt iedereen over te stappen op drie van de elf duurzamere keuzes in het dagelijks leven. Waar spring jij naar over? Kijk hier voor de ‘spring over’ campagne. 

Meer

Later Eerder