Blog

Op het blog van Clips voor Duurzaamheid lees je wat anderen bezighoudt en houden we je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom het project. Denk jij een leuk blog item voor ons te hebben? Mail dan naar info@holy.nl

Succesvolle afsluiting 'Duurzame Scholen'

Het Duurzame Scholen project is eind juni succesvol afgesloten! Leerlingen het Hofstad Lyceum en de Vrije School in Den Haag adviseerden bedrijven middels hun animatieclips over hoe zij consumenten bewust kunnen maken van duurzaamheid. Met hun clips bereikten de leerlingen tijdens een korte sociale media campagne ruim 4000 mensen!  

“De leerlingen hebben veel plezier gehad met het puzzelen binnen het programma en het bedenken van een goede verhaallijn. Ze werden in kleine groepen begeleid door een workshopleider die de leerlingen op weg helpt en dan laat uitvinden hoe ze verder kunnen komen… en dat doen ze ook!” aldus Chris Miranda Lamey van het Hofstad Lyceum.

Duurzame Scholen kwam tot stand in samenwerking met het IVN. Dit project werd gesteund door onder meer: Applied Materials, ANWB, Haags milieu Centrum, Van Gansewinkel, AFAS Circustheater, ADO Den Haag, en het wijkberaad Vruchtenbuurt.

Volgend schooljaar vindt een nieuw Duurzame Scholen traject plaats. Meer weten? Neem gerust contact met ons op via info@holy.nl of bel 020-7163770.

Meer

Later Eerder