Blog

Op het blog van Clips voor Duurzaamheid lees je wat anderen bezighoudt en houden we je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom het project. Denk jij een leuk blog item voor ons te hebben? Mail dan naar info@holy.nl

Energie Ambassadeurs

Even geen leerling maar Energie Ambassadeur, dat waren de leerlingen van 3 mavo van het Haarlemmermeer Lyceum en Hoofdvaart College in Hoofddorp! De Ambassadeurs hebben verschillende workshops gedaan over duurzaam leven, geïnspecteerd hoe duurzaam hun school is en in de wijk Hoofddorp Oost hebben de energie Ambassadeurs bewoners laten zien hoe ze bewust met energie om kunnen gaan. 

Negen ‘Young Reporters’ hebben alle activiteiten in de week van 16 tot en met 20 januari vastgelegd met foto’s, blogpost, persberichten én door elke dag een animatieclip te maken met HOLY. De animatieclips werden verspreid via Facebook en Twitter om zo nog meer mensen te overtuigen van het belang van duurzame energie.

De Energie Ambassadeurs hebben goed werk gedaan, want naar aanleiding van hun kritische vragen stapt de scholengemeenschap waar het Haarlemmermeer Lyceum deel van uitmaakt volledig over op groene energie! 

Bekijk de clips van de Energie Ambasssadeurs hier!


Young Reporter Hicham aan het werk aan zijn HOLY animatieverslag

 


De Young Reporters vertelden op het podium over de projectweek


Het HOLY animatieverslag op groot scherm in de aula!

Meer

Later Eerder