Blog

Op het blog van Clips voor Duurzaamheid lees je wat anderen bezighoudt en houden we je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom het project. Denk jij een leuk blog item voor ons te hebben? Mail dan naar info@holy.nl

Scholen voor duurzaamheid

De Vrije School Den Haag stond in de week van 20 t/m 24 februari 2012 helemaal in het teken van duurzaamheid. Duurzame mobiliteit en vrije tijd om precies te zijn. Want ook in je vrije tijd verbruik je veel energie, zeker als je op vakantie gaat of een dagje weg! Een paar dagen naar Disneyland Parijs gaat of juist naar de Efteling, het maakt een wereld van verschil.

Als Duurzame Adviesbureaus hebben de leerlingen van de Vrije School duurzame opdrachtgevers onder de loep genomen. Kunnen hun producten niet duurzamer? En hoe kunnen ze hun duurzame imago verbeteren? Er is gewerkt voor opdrachtgevers als Van GansewinkelGocycle, en My Wheels, allemaal bedrijven die zich richten op duurzame mobiliteit en vrijetijdsbesteding.

Dit onderzoek hebben de adviesbureaus als echte journalisten vastgelegd in een rapport, een flyer of een glossy en in een HOLY animatieclip. De zelfgemaakte animatieclips laten zien welk probleem de opdrachtgever oplost om zo de wereld een stukje duurzamer te maken. Uiteraard mogen deze animatieclips niet aan het brede publiek voorbij gaan, daarom zijn de clips via social media door de leerlingen verspreid. 

Bekijk alle clips hier 

Meer

Later Eerder